Φ. Σιάκας: Πολιτική δίωξη η αργία ενός έτους

siakasnd

siakasnd

Για δήθεν σκάνδαλο με σκοπό τον διασυρμό του, μιλά ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Φίλιππας Σιάκας ο οποίος τέθηκε σε αργία ενός έτους από το Πειθαρχικό λόγω της εμπλοκής στην υπόθεση των επιθεμάτων.

Σε γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι όλα τα στοιχεία θα καταρρεύσουν στην δικαιοσύνη.

Συνάμα επαναλαμβάνει τα περί πολιτικής δίωξης και χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κάνοντας λόγω για στυγνούς εξουσιαστές και για σενάριο σταλινογκαιμπελίστικης σύλληψης.

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει:

Η μετά τυμπανοκρουσιών προαναγγελθείσα τιμωρία –εξόντωση μου, υλοποιείται. Οι κυνηγοί κεφαλών δεν ικανοποιήθηκαν με την επιβολή αυθαιρέτως 30 ημερών αναστολής από τα καθήκοντα. Ηθελαν περισσότερα κι έτσι επέβαλλαν αργία ενός έτους και έπεται συνέχεια!

Δεν ήθελαν ν ακούσουν την δική μου άποψη, δεν τους ενδιέφερε! Γι αυτό και η παραπομπή μου στο πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, μια ημέρα πριν συνεδριάσει το Δ.Σ. του νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» όπου είχα κληθεί να δώσω εξηγήσεις!

Το δήθεν σκάνδαλο που εφηύραν για να με διασύρουν (ενώ η όλη διαδικασία ήταν ή έπρεπε να ήταν εμπιστευτική), μετά από δεκαετίες προσφοράς μου στην χειρουργική και τους πολίτες, θα καταρρεύσει στις δικαστικές αίθουσες.

Δεν ζημίωσα τον ΕΟΠΠΥ σε καμία περίπτωση ασκώντας το καθήκον μου όπως το επιτάσσει η ιατρική επιστήμη αλλά το πράττουν μετά ……..ζήλου εκείνοι οι οποίοι παριστάνουν τους εξυγιαντές, με την συμπεριφερόμενοι ως στυγνοί εξουσιαστές.

Ηταν καθαρά πολιτικά τα κίνητρα τους και πολύ πιο καθαρά πολιτική η δίωξή μου. Οι παρεμβάσεις άλλωστε που έγιναν στην διοίκηση του Νοσοκομείου και δημοσιοποιήθηκαν, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία.

Οι εμπνευστές και εκτελεστές του αήθους σχεδίου εφάρμοσαν με κυνισμό το Σταλινογκαιμπελίστικης σύλληψης σενάριο. Τους ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να αποστώ των απόψεων και ιδεών μου ούτε και να πάψω ν αγωνίζομαι για αυτές.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ