Φ. Σιάκας: Πολιτική δίωξη, Ε. Καρβούνης: Κρίνουμε τις πράξεις!

axatnew

axatnew

Πολιτική δίωξη με «άνωθεν» εντολές βλέπει ο Φίλιππος Σιάκας, πίσω από την απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, με την οποία τίθεται σε αναστολή καθηκόντων για έναν μήνα.

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο γιατρούς που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα επιθέματα, το οποίο ερευνήθηκε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση της Επιθεωρήτριας που διενήργησε την έρευνα στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται περίπου 500 γιατροί δημόσιων νοσοκομείων ενώ η ζημιά που έχει υποστεί το δημόσιο φαίνεται να φτάνει στα δέκα εκατομμύρια.

Ο Φίλιππος Σιάκας με ανάρτησή σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο για εντολή άνωθεν, βλέποντας ουσιαστικά πολιτική δίωξη πίσω από την απόφαση, ενώ χαρακτηρίζει ανυπόμονο τον διοικητή του νοσοκομείου και συμπληρώνει ότι θα απολογηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος TV1 και την Γιώτα Σταύρου, απάντησε πως δεν εξέτασε τα πρόσωπα και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις αλλά τις πράξεις. Δύο ήταν οι περιπτώσεις που ελέγχθηκαν από την Επιθεωρήτρια και για αυτές τις δύο έλαβε την ίδια απόφαση.

Συμπλήρωσε δε, ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα εξετάσει με μεγάλη προσοχή κάθε πιθανό στοιχείο που θα καταθέσουν οι δύο γιατροί προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητά τους την οποία μάλιστα ευχήθηκε.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ