Ευχαριστούν την Αιματολογική Κλινική

panepistimiako ioanninon

Τις ευχαριστίες της προς το προσωπικό της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων απευθύνει η οικογένεια Νικόλαου Γ. Κίτσιου.

 Στο ευχαριστήριο αναφέρει:

«Από τα βάθη της καρδιάς μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Αιματολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όχι μόνο για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση αλλά και για το ήθος, την ανθρωπιά και την αγάπη την οποία περιέβαλε τον αγαπημένο μας πάτερα, σύζυγο, γιό  & παππού,  Νικόλαο Κίτσιο, κατά την διάρκεια της μακράς νοσηλείας του και της μάχης που έδωσε με την επάρατη νόσο.

Μια μάχη άνιση, στην οποία όμως είχε συμπαραστάτες εκτός από εμάς την οικογένειά του, σύσσωμα τα στελέχη της κλινικής ανεξάρτητου θέσης και ειδικότητας, τα οποία κάτω από αντίξοες πραγματικά συνθήκες, δίνουν καθημερινές μάχες ζωής,  διασώζοντας παράλληλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καθώς σε περίοπτη θέση έχουν τον ίδιο τον άνθρωπο – ασθενή.  

Για όλα αυτά λοιπόν, θέλουμε να τους απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να τους ευχηθούμε να τους δίνει ο Θεός δύναμη προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην αντιμετώπιση των εκατοντάδων περιστατικών που έχουν να κάνουν με το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, την Υγεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ