Ευχαριστήριο στην Ασφάλεια για την εξιχνίαση ληστείας

ASTYNOMIA 7 10 14

ASTYNOMIA 7 10 14

Τις ευχαριστίες του προς την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων απευθύνει με επιστολή του ο κ. Γρηγόρης Γιωτάκης για την άμεση εξιχνίαση ληστείας στο σπίτι των γονιών του, στη Μανωλιάσσα.

Η ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής. Δύο νεαροί ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν η 82χρονη μητέρα του και με τη βία να πάρουν τα λιγοστά χρήματα που είχε.

Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγες ώρες οδηγήθηκαν στην σύλληψη των δύο δραστών.

Ο κ. Γρηγόρης Γιωτάκης στην επιστολή του αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για την άμεση εξιχνίαση της κλοπής που υπέστησαν οι γονείς μου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Μανωλιάσσα, όπου κατοικούν.

Ο επαγγελματισμός σε συνδυασμό με την ανθρώπινη διάσταση, που χειρίστηκαν την υπόθεση ήταν πραγματικά υποδειγματικός και αποτελεσματικός. Διαπίστωσα ότι στο συγκεκριμένο τμήμα υπάρχουν Αστυνομικοί που διακρίνονται για το ήθος, την παιδεία, τις γνώσεις και που παρά τις αντιξοότητες που προκύπτουν καθημερινά διακρίνονται και για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, όχι μόνο γιατί επέτυχαν τη διαλεύκανση της ληστείας, τη σύλληψη των δραστών και την απόδοση των κλοπιμαίων στους γονείς μου, αλλά και γιατί εμπέδωσαν το αίσθημα ασφάλειας που πρέπει να νιώθουν οι κάτοικοι των χωριών της Ηπείρου.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ