Ευχαριστήριο από τους συνεργάτες του παπά- Θανάση

douraxani papa tanasis

Τις ευχαριστίες τους προς όλους απευθύνουν οι συνεργάτες του παπά- Θανάση με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Λίγες ώρες μετά την εξόδιο ακολουθία και την ανάπαυσή του στη Μονή Δουραχάνης, οι συνεργάτες του μιλούν για εκείνον με την αγάπη που τον χαρακτήριζε και απευθύνουν τις ευχαριστίες τους για την συμπαράσταση όλων.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Ουκ απέθανε, αλλά καθεύδει». Αυτό μας λέει η πίστη μας στο θέλημα του Θεού!

Όμως τα δάκρυα έρχονται αυθόρμητα στο πρόσωπό μας και η θλίψη μας είναι βαθιά, όχι γιατί δεν εμπιστευόμαστε στον Κύριό μας, αλλά διότι σαν άνθρωποι πονάμε και αισθανόμαστε έντονα τον αποχωρισμό και έναν έντονο απαρφανισμό.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που κάνατε στον παππούλη μας, τον αγαπητό σε όλους  παπα-Θανάση. Παρά την υποχρεωτική σας απουσία, σταθήκατε δίπλα μας  με τα γλυκά σας λόγια, τη σκέψη σας, την αγάπη σας, τα μηνύματα και τις δηλώσεις.

Ο πολυαγαπημένος μας παππούλης μας αφήνει βαριά παρακαταθήκη. Θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του Θεού κα με πυξίδα την έμπρακτη θυσιαστική αγάπη του να συνεχίσουμε το έργο που μας κληρονόμησε. Θα θυμόμαστε πάντα την αληθινή πίστη, την αγάπη για το συνάνθρωπο, τη συγχωρητική διάθεση, τη μεγαλοσύνη της καρδιάς του, την ταπείνωση, τη γενναιοδωρία και την ακάματη προσφορά.

Αιωνία σου η μνήμη, αγαπημένε μας πατέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ