Ευχαριστήρια και αποχαιρετιστήρια

kitsios

Με μία ανοιχτή επιστολή ο Κωνσταντίνος Κίτσιος αποχαιρετά και παράλληλα ευχαριστεί τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, Ένωση την οποία υπηρέτησε επί πολλά χρόνια.

Από το 1995 με την δημιουργία των πρώτων σωματείων στο χώρο της Αστυνομίας καθώς υπήρξε από τα ιδρυτικά της μέλη.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

Όλα αυτά τα χρόνια, έζησα την χαρά της προσφοράς προς τον συνάδελφο, διαμορφώνοντας ρεαλιστικά επιχειρήματα και αναδεικνύοντας  προβλήματα του κλάδου,  τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Πέρασα δυνατές στιγμές, γνώρισα μεγάλες και μικρές επιτυχίες, διεκδικήσεις, επιτεύξεις στόχων αλλά και απογοητεύσεις, συναντήσεις, συμβούλια, συνελεύσεις, συνεντεύξεις, εκδηλώσεις, χαρές μα και λύπες. Μία διαδρομή που αν γύριζε ο χρόνος  πίσω θεωρώ πως πράγματι άξιζε, προτρέποντας με την σειρά μου και άλλους συναδέλφους να το τολμήσουν.Σίγουρα τα λάθη είναι ανθρώπινα, γι’ αυτό και ζητώ συγνώμη αν άθελά μου  κάποιους τους στεναχώρησα, πρωταρχικός μου όμως στόχος  ήταν, είναι και θα είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και η εξύψωση του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

Έπειτα από 32 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα και οδεύοντας πλέον προς την τελευταία πενταετία, θεωρώ πως τόσο για την βιωσιμότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, όσο και για την αναθέρμανση της συνδικαλιστικής μας δράσης, η ανανέωση προσώπων είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Κι επειδή πιστεύω ακράδαντα πως τα αξιώματα πρέπει να τα υπηρετούμε και όχι να μας υπηρετούν, η απόφασή μου να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ήταν καθ’ όλα συνειδητή.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς, για την διαχρονικήεμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αλλά και την στήριξη των πρωτοβουλιών και των δράσεων που από κοινού  αποφασίσαμε.Θα αποτελούσε παράλειψη να μην αναφερθώ στους συνεργάτες μου, τα μέλη των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία που είχαμε, ιδιαίτερα δε στον αγαπητό μου φίλο τον Τέλη Τριανταφυλλίδη με τον οποίο είχαμε κοινή αφετηρία, μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μαζί πήραμε την απόφαση της αποχώρησής μας από το Δ.Σ της Ένωσης.

Εύχομαι στα μέλη του νέου Δ.Σ καλή επιτυχία στο έργο τους με την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκομαι κοντά τους, παρακολουθώντας την πορεία της Ένωσης, με χαρά και ικανοποίηση κάθε φορά που αυτή θα είναι επιτυχής.

Σας αποχαιρετώ με ανάμικτα συναισθήματα, συγκίνησης, αλλά και ικανοποίησης, καθώς έχω την αίσθηση πως κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια.Ο κύκλος όμως αυτός δεν κλείνει καθώς θα συνεχίσω, παράλληλα με τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα όπως έπραττα άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, να εκπροσωπώ στην Π.Ο.ΑΣ.Υ όλους εσάς που καθημερινά παλεύετε για την προάσπιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.

Κι επειδή τα Γιάννενα είναι ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα, έζησα κι αγάπησα, είμαι πρόθυμος, όποτε κι όταν μου ζητηθεί να συνδράμω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην τοπική κοινωνία.

Για όλους εσάς αγαπητοί μου συνάδελφοι, νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη μέσα από την καρδιά μου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ