Ευχαριστίες του Στράτου Ιωάννου για την συμπαράσταση

ioannou stratos

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων παραμένει για νοσηλεία μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Από κει στέλνει τις ευχαριστίες του προς όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε και κάνει γνωστό πως η περιπέτεια αυτή επιβάλλει την ολιγοήμερη αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, για την ακούραστη φροντίδα και το ενδιαφέρον τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που είχα σήμερα το πρωί.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους πολίτες, για το ενδιαφέρον σας, για τα μηνύματα και τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση και να ζητήσω από όλους σας συγνώμη, αν δεν μπορώ να σας απαντήσω.

Δυστυχώς, παρότι ο τραυματισμός μου είναι ελαφρύς, οι θεράποντες ιατροί μου, έκριναν ότι πρέπει να παραμείνω μακριά από τα καθήκοντά μου για τις επόμενες ημέρες» αναφέρει.