Ευχαριστίες και αιχμές από τον Βασίλη Μιχελάκη

mixelakis

Ευχαριστίες προς τα μέσα ενημέρωσης της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας απευθύνει ο μέχρι πρότινος Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Βασίλης Μιχελάκης.

Στην επιστολή ωστόσο περιέχονται και πολλές αιχμές για μέσα ενημέρωσης που του άσκησαν κριτική και έκαναν λόγο για πρώιμη και στοχευμένη αποκαθήλωσή του.

Είναι άγνωστο σε ποιους απευθύνεται ο κ. Μιχελάκης γεγονός όμως είναι ότι ειδικά στη Δυτική Μακεδονία είχε υποστεί σκληρή κριτική για διάφορα θέματα και αποφάσεις που είχε λάβει.

«Συμπληρώνοντας πλήρως τα συντάξιμα έτη για την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση στη Δημόσια Διοίκηση, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη δημοσιογραφική κάλυψη που παρείχατε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αρχικά από τη θέση του ασκούντος καθήκοντα Γενικού Γραμματέα και στη συνέχεια ως Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, θεωρώ ότι η συμβολή σας ήταν πολύτιμη στην προβολή των δράσεων και του έργου του φορέα, καθιστώντας τον πιο αναγνωρίσιμο και οικείο στην κοινωνία.

Η καλοπροαίρετη κριτική που ασκήσατε στην πλειοψηφία (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που αυτή ξεπέρασε κάθε όριο ανθρώπινου πολιτισμού) λειτούργησε θετικά, βελτιώνοντας την εικόνα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τους πολίτες και τους φορείς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μιχελάκης.

Στο εξής πάντως στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις θα επιστρέψουν οι Γενικοί Γραμματείς ως πολιτικά πρόσωπα, τοποθετημένα από την Κυβέρνηση.

Διαβάστε αναλυτικά: Επιστρέφουν άμεσα οι διορισμένοι Γενικοί Γραμματείς στις Αποκεντρωμένες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ