Εξώδικο της Γεροβασίλη στην Καθημερινή

gerovasili olga

Εξώδικο της Γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και βουλευτή Άρτας  Όλγας Γεροβασίλη, επέδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή, δικαστικός επιμελητής.

Η Όλγα Γεροβασίλη κάνει λόγο για συκοφαντικές, ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές στο πρόσωπό της, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την φωτιά στο Μάτι.

«Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα, όπως ο νόμος ορίζει, όπως σημειώνεται στο εξώδικο. Επίσης, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου» αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Καθημερινή από την πλευρά της, αναφέρει ότι αποκάλυψε μία συνομιλία κατά την οποία ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος επικαλείται εντολή που έλαβε από την τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η «Κ» προφανώς δεν υιοθετεί τη σχετική κατηγορία, την οποία μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να ελέγξει. Η κ. Γεροβασίλη μπορεί αν θέλει να στραφεί εναντίον του κ. Ματθαιόπουλου.

Η «Κ» δεν πρόκειται να ανακαλέσει ή να αποσύρει το δημοσίευμα. Θεωρεί ότι επιτέλεσε το δημοσιογραφικό της καθήκον αποκαλύπτοντας μια συνομιλία τεράστιου δημοσίου συμφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ