Έξι Πακιστανοί και τέσσερα ανήλικα συνελήφθησαν στα Κτίσματα

agmarina sinora

Στην διασταύρωση των Κτισμάτων, κοντά στα σύνορα, σταμάτησε η προσπάθεια ομάδας αλλοδαπών να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Πρόκειται για έξι υπηκόους Πακιστάν οι οποίοι είχαν μαζί τους και τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Από τον έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Πωγωνίου διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Δεν είναι πρώτη φορά όπου αλλοδαποί μετανάστες φτάνουν κοντά στα σύνορα προσπαθώντας να εισέλθουν στην Αλβανία μέσω της οποίας θα αναζητήσουν έξοδο προς την Ευρώπη.

Το τελευταίο 24ωρο από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας στην Ήπειρο υπήρξαν κι άλλες συλλήψεις που αφορούν σε άλλα αδικήματα.

Αναλυτικά

•             Στην Ιόνια Οδό (στο ύψος των διοδίων Τερόβου), από αστυνομικούς του  Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης, ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με αυτοκίνητο τέσσερις αλλοδαπούς που στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης. 

•             Στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, διότι ο μεν ένας κατείχε δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικούς βάρους -7,78- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και σύνεργα με υπολείμματα ηρωίνης, ο δε άλλος διότι κατείχε σύνεργα με υπολείμματα ηρωίνης.

•             Στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στην περιοχή των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου ελληνική επικράτεια και σε έδαφος Schengen. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ