Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας… Δύο συλλήψεις στα Γιάννινα και κατάσχεση χρημάτων και χρυσού!

aapolis1

aapolis1Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες, έξι μέλη δομημένης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούνταν στην τοκογλυφία.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που έχει διαλευκάνει η Ασφάλεια Ιωαννίνων, ύστερα από πολύμηνη και καλά οργανωμένη έρευνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ακόμη και οι αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση και ήξεραν λεπτομέρειες για την δράση των τοκογλύφων, έμειναν έκπληκτοι μπροστά στον πλούτο που αντίκρισαν, με την ολοκλήρωση των ερευνών σε σπίτια και διαμερίσματα.

Μεταξύ των έξι συλληφθέντων βρίσκεται ο εγκέφαλος του κυκλώματος, ο οποίος είχε ως έδρα περιοχή της Αττικής. Συλλήψεις έγιναν επίσης στην Άρτα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ξυλόκαστρο και στο Βραχάτι Κορινθίας, ενώ ανάμεσα στους έξι είναι και ένας Βούλγαρος.

Στα χέρια της αστυνομίας, βρίσκονται δύο άνδρες που κινούσαν τα νήματα στην πόλη των Ιωαννίνων και δραστηριοποιούνταν στον επιχειρηματικό χώρο.

Η αστυνομία έχει κατασχέσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, λίρες και άλλα χρυσά νομίσματα αλλά και ποσότητες χρυσού, επιταγές, καθώς επίσης και πλήθος άλλου υλικού, όπως τα ημερολόγια αλλά και το πελατολόγιο του κυκλώματος.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ