Εξαιρετικά αποτελέσματα από τη Μονάδα Μεταμόσχευσης

METAMOSXEYSH ORG

METAMOSXEYSH ORG

Ιδιαίτερα πετυχημένη είναι η πορεία της Μονάδας Μεταμόσχευσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Το γεγονός αυτό επισημαίνεται και από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, με σχετική ανακοίνωση.

Τα στελέχη της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του ΠΓΝ Ιωαννίνων συμμετείχαν στις εργασίες του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μεταμοσχεύσεων, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17-19 Νοεμβρίου 2017.

Κατά την παρουσία τους εκεί ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των μεταμοσχεύσεων οργάνων, σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα όμως παρουσίασαν και τα αποτελέσματα του ακαδημαϊκού και κλινικού έργου, που πραγματοποιείται στην Μονάδα του νοσοκομείου μας, τα οποία κρίθηκαν ως εξαιρετικά.

Ενδεικτικό της ποιότητας του έργου που επιτελείται στην παραπάνω μονάδα και της αναγνώρισης του, είναι και το γεγονός της εκλογής του Επιστημονικού Υπεύθυνου της Μονάδας, κ. Μιχάλη Μήτση, Αναπληρωτή καθηγητή Χειρουργικής-Μεταμοσχεύσεων, στη θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων, καθώς και η ανάθεση της διοργάνωσης του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μεταμοσχεύσεων το 2019, στα Ιωάννινα, υπό την Προεδρία του.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου συγχαίρει και δημοσίως τον Αναπληρωτή καθηγητή Χειρουργικής-Μεταμοσχεύσεων κ. Μιχάλη Μήτση, για την εκλογή του τη θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων και του εύχεται καλή επιτυχία στη θέση αυτή και καλή συνέχεια στο έργο του στην Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του νοσοκομείου μας.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ