Οθέλλος, από την Μetropolitan Opera στο Πανεπιστήμιο

METROPOLITAN1Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε στα Ιωάννινα, η σεζόν 2012-2013 του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD» με τη νέα παραγωγή της Μetropolitan Opera “Το Ελιξίριο του Έρωτα” του Donizetti. Το έργο εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους  και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επόμενη παράσταση: «Otello» (Οθέλλος) του Verdi, στις 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:55, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σε ζωντανή αναμετάδοση και σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το αριστούργημα του Verdi, βασισμένο στην τραγωδία του Σαίξπηρ. Ο Semyon Bychkov διευθύνει ένα εξαιρετικό cast, με επικεφαλής τον Johan Botha στον ομώνυμο ρόλο του ζηλιάρη Μαυριτανού της Βενετίας, απέναντι από τη Renée Fleming, σ’ έναν από τους μεγαλύτερους ρόλους της καριέρας της, αυτόν της αθώας γυναίκας του Οθέλλου, της Δυσδαιμόνας. Ο Falk Struckmann ερμηνεύει τον Ιάγο, τον άπιστο υποτακτικό του Οθέλλου και ο Michael Fabiano είναι ο πλοίαρχος Κάσσιος.

 

Εισιτήρια

 

Γενική Είσοδος:                      20 ευρώ

Άνεργοι:                                  15 ευρώ (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)

Παιδιά                                                 15 ευρώ

Ομαδικά (άνω των 20 ατόμων) 15 ευρώ  (μόνο από την Εταιρεία Αξιοποίησης και                                                                                           Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου                                                                                      Ιωαννίνων)

Φοιτητές:                                 Εκατό (100) φοιτητικά εισιτήρια θα επιδοτούνται μέσω                                                                    τοπικής χορηγίας στην τιμή των 5€ αντί των 15€.

                                                Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

                                                (με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας)

                                   

           

Τοπικοί χορηγοί: Ξενοδοχείο Epirus Palace και Συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία

____________

 

Προπώληση εισιτηρίων:

 

Γραφείο Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Μεταβατικό Κτήριο, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων

Τηλ. 26510 07524

(ΔΕ-ΠΑ 8.00 – 14.00)

 

Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

Σπ. Κατσαδήμα 7 Ιωάννινα

Τηλ. 26510 75880

(Ώρες καταστημάτων)

 

Πώληση εισιτηρίων:

Ισόγειο Συνεδριακού Κέντρου ΄Κάρολος Παπούλιας’

(Μόνο την ημέρα της παράστασης, 27 Οκτωβρίου 2012 από τις 18.25’)

  • Οι πόρτες της αίθουσας κλείνουν στις 19.50’. Μετά την έναρξη της παράστασης, η είσοδος στην αίθουσα θα είναι δυνατή μόνο στο διάλειμμα.
  • Για τους κατόχους μειωμένων εισιτηρίων, είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή της κάρτας ανεργίας, κατά την προσέλευση στην αίθουσα.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την πώληση των εισιτηρίων, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

www.metingreece.com, www.culture.uoi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ