Έτοιμος ο νέος στίβος στους «Ζωσιμάδες»

Πανέτοιμος είναι ο νέος στίβος στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση που αναβαθμίζει τις υποδομές, ειδικά σε έναν τομέα όπου υπήρχε μεγάλο κενό.

Αν και ο σχεδιασμός της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ δεν έχει ολοκληρωθεί, κρίθηκε ότι δεν πρέπει να στερηθεί το κοινό τις νέες υποδομές για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου θα πρέπει να γίνει σεβαστός από όλους τους χρήστες, σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Διοίκησης, τόσο για την ασφαλή λειτουργία του χώρου όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες των σωματείων κλασικού αθλητισμού της πόλης, όσο και για την προστασία μιας σημαντικής δημόσιας αθλητικής επένδυσης.

Το κοινό ελεύθερα και δωρεάν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το στάδιο τις εξής μέρες και ώρες:

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-15:00 και από 18:30-21:00

Σάββατο από 08:00 έως 11:00

με αποκλειστική χρήση των εξωτερικών διαδρομών, 7 και 8.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του ταρτάν είναι το αθλητικό παπούτσι και ο σεβασμός στον χώρο και τους αθλούμενους. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν αναρτημένες στο χώρο του Σταδίου που πλέον διαθέτει σύγχρονη σήμανση η οποία θα βελτιωθεί και περαιτέρω.

Ο σχεδιασμός της Ε.Δ. το προσεχές διάστημα περιλαμβάνει αλλαγή της συνηθισμένης μέχρι σήμερα εισόδου από την οδό Τζαβέλα με την νέα είσοδο για το στάδιο να μεταφέρεται στην οδό Πινδάρου, στο δυτικό πέταλο του σταδίου, αλλά και νέα πληροφοριακή ενότητα στο site www.peaki.gr, αποκλειστικά για το ΕΣΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, όπως έγινε πριν από λίγο καιρό για το κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ