Έτοιμη για μάχη με τις κορυφαίες η Χαρά Δημητρούλα

dxara2

dxara2

Η Γιαννιώτισσα αθλήτρια του αθλητικού συλλόγου Άτρωτου Ιωαννίνων Χαρά Δημητρούλα δεν ειναι η πρώτη φορά που παίζει στην πιο δυνατή κατηγορία μαχητικών αθλημάτων έξω από την Ελλάδα αλλά τώρα εχει φτάσει στην κορυφή και καταξίωση.

Η Χαρά Δημητρούλα εχει χαρακτηριστεί η πιο δυνατή και σκληρή αθλήτρια κόσμου και είναι η μοναδική αθλήτρια που αντιμετωπίζει δέκα κιλά βαρύτερες αθλήτριες.

Ετσι λοιπόν η μεγάλη ώρα έρχεται την Πέμπτη όπου η Χαρά θα αγωνιστεί με μια σκληρή αθλήτρια από την Κίνα,πρωταθλήτρια κόσμου στο ΜΜΑ.

Μετα από πολύ κόπο και από πολλές προπονήσεις έχει υπογράψει συμβόλαιο επαγγελματικών αγώνων στο εξωτερικό με χώρες όπως Αμερική ,Κίνα ,Αυστραλία ,Ντουμπάϊ και αλλού.

Τους επόμενους μήνες θα διαμείνει στο Άμστερνταμ και στην Αυστραλία κοντά στον manager της και στην Ολλανδική ελίτ των μαχητικών τεχνών.

dxara1

Οι σχετικές δηλώσεις του προπονητή της ειναι “Οι επόμενες μάχες της Χαράς Δημητρούλα ειναι οι καλύτερες ,παρόμοιες με τις μάχες του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Η Χαρά έχει πιάσει τον ελληνικό στόχο εδώ και τρία χρόνια και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά όταν θα παίξει στα κιλά της ,όπου οι αντιπάλες της δε θα μπορούν να της φέρουν κάποια αντίσταση.Ειναι καλό πως μέσα από το συμβόλαιο που υπέγραψε βάζει πλώρη για πολύ σοβαρή καριέρα”.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ