Έτοιμη για λειτουργία η μονάδα ΑΣΑ

Έτοιμα φαίνεται πως είναι όλα ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης.

Στους χώρους της μονάδας πραγματοποιήθηκε η τακτική συνάντηση ελέγχου της προόδου υλοποίησης του έργου, την οποία συντονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη.

Στην συνάντηση μετείχαν επίσης οι κκ. Ν. Τσαρνάς και Κ. Μπάκας εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρείας, οι κκ. Χ. Χαραλαμπίδης, Γ. Πασχάλης, Α. Φραντζής και Β. Κρούσκα, εκ μέρους της εταιρείας που διαχειρίζεται την μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων, ο κ. Π. Ευγενικός από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, εκπρόσωποι του Ανεξάρτητου Ελεγκτή καθώς και στελέχη και σύμβουλοι της Περιφέρειας Ηπείρου.

“Διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά η άρτια υλοποίηση της εγκατάστασης, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες και χωρίς υπερβάσεις χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Η εγκατάσταση είναι έτοιμη να δεχθεί τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου. Έχουμε ειδοποιήσει σχετικά όλους τους ΟΤΑ για την προσκόμιση των αστικών απορριμμάτων που συλλέγονται στις περιοχές τους. Μια επίπονη προσπάθεια για ένα τεράστιο έργο υποδομής και προστασίας του περιβάλλοντος, με πολλαπλά οφέλη για την Περιφέρεια Ηπείρου και τους συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά. Προσβλέπουμε πλέον στη σωστή λειτουργία της μονάδας με τη συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων μερών”, ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Καλογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ