Ετοιμάζουν… υποδοχή σε Χαρίτση, Γεροβασίλη!

agrotiko mplokoion

agrotiko mplokoion

Στο μπλόκο της Ιόνιας Οδού, στον Άγιο Δημήτριο Άρτας παραμένουν αγρότες της περιοχής, ενώ στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες της Πρέβεζας.

Από χθες το μέτωπο δείχνει να φουντώνει σε όλη την Ήπειρο… Κτηνοτρόφοι κι αγρότες, υποχρεώνονται να βγουν στους δρόμους για μία ακόμη φορά, καθώς τα φορολογικά κι ασφαλιστικά βάρη έχουν γίνει δυσβάσταχτα αλλά και το κόστος παραγωγής έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

Οι αγρότες των Ιωαννίνων έχουν αποφασίσει το κλείσιμο της Εφορίας την ερχόμενη Τετάρτη, ξεκινώντας έτσι τις κινητοποιήσεις και στο νομό Ιωαννίνων.

Ωστόσο από την Πέμπτη που έγινε γνωστή η επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Αλέξανδρου Χαρίτση τον οποίο θα συνοδεύει η Όλγα Γεροβασίλη, αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις Ομοσπονδιών και Συλλόγων, είναι η… θερμή υποδοχή που θα πρέπει να ετοιμαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει διάφορες προτάσεις και αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποφασιστεί ο τρόπος που θα φτάσει η φωνή των αγροτών της Ηπείρου στους υπουργούς της Κυβέρνησης.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ