Εργαστήριο για την υποκριτική και το θέατρο

SKHNHΤο τρίτο από τα πέντε συνολικά εργαστήρια, με αντικείμενο την υποκριτική και το θέατρο, θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα από τις 3 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Αντικείμενο του εργαστηρίου θα αποτελέσει η εκπαίδευση των συμμετεχόντων ηθοποιών πάνω σε θέματα όπως η κατανόηση της φωνής ως αναπόσπαστου μέλους του σώματος και ως όργανου που αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα καθώς και η βέλτιστη χρήση αυτής στα πλαίσια μιας θεατρικής παράστασης.

Υπεύθυνη για την υλοποίηση του εργαστηρίου είναι η κα Ρόζα Πουλημένου, σοπράνο με ανώτατη θεωρητική κατάρτιση, διδάσκουσα του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και καλλιτεχνική Διευθύντρια της Όπερας Δωματίου Κέρκυρας.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του εργαστηρίου «Αρλεκίνος» (οδό Κουγκίου Κιάφας 22 στην Ηγουμενίτσα), τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

1η μέρα: 3 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 16:00-21:00.

2η μέρα: 4 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 16:00-21:00.

3η μέρα: 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 16:00-21:00.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, είναι η εμπειρία συμμετοχής σε επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές θεατρικές παραγωγές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2012, αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, διεύθυνση κατοικίας κλπ), καθώς και συναφή με το Θέατρο εμπειρία τους, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

– Με email στην διεύθυνση: [email protected]

– Με Fax στον αριθμό: 2665026067

– Ταχυδρομικώς: Σουλίου 3, ΤΚ-46100, Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου), υπόψη κου Ιωάννη Βέρμπη

Με την ένδειξη:

Υποβολή αίτησης για τη συμμετοχή στο 3ο Θεατρικό Εργαστήρι στα πλαίσια του έργου ArcheoS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ