Έργα αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες στην Άρτα

gefiri artas xeimonas1

Σε δημοπράτηση βρίσκεται  το έργο «Αποκατάσταση τεχνικών έργων από θεομηνίες στις Τ.Κ. Αρταίων – Λιμίνης – Καμπής του Δήμου Αρταίων» με προϋπολογισμό  400.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών.

Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας και κατόπιν συνάντησης του Δημάρχου, με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο  Καραγιάννη στην Αθήνα.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου να αποκατασταθούν οι καταστροφές που προκληθήκαν. Ειδικότερα αναμένεται να υλοποιηθούν οι εξής παρεμβάσεις:

•             Κατασκευή τσιμεντένιου αύλακα και τοιχίων αντιστήριξης στην Καμπή

•             Κατασκευή οδού πρόσβασης στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Λιμίνη

•             Τοπικές παρεμβάσεις για την επισκευή οδοστρώματος από το Νοσοκομείο Άρτας έως και την οδό Πατριάρχου Αθηναγόρα (Τεχνικά Λύκεια).

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Αρταίων, προκηρύσσει ανοιχτή διαδικασία για την ανάθεση του έργου  «Αποκατάσταση τεχνικών έργων από θεομηνίες στις Τ.Κ. Αρταίων – Λιμίνης – Καμπής του Δήμου Αρταίων» με τις προσφορές να  υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα https://www.arta.gr, στην κατηγορία Επικαιρότητα- Προκηρύξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ