Έργα αναβάθμισης στο Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας

arta parapotamio

arta parapotamio

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ θα πραγματοποιηθούν στο Παραποτάμιο Πάρκο του Δήμου Αρταίων για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου 2015, ενώ προβλέπονται και έργα πρόληψης τυχόν νέων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα.

Η χρηματοδότηση των έργων θα γίνει μέσα από την ΣΑΕ 055 του Υπουργείου Εσωτερικών και μεταξύ των εργασιών που προβλέπεται να γίνουν είναι οικοδομικές (καθαρισμός καναλιού αποροής των ομβρίων υδάτων κατά μήκος πεζοδρόμου-ποδηλατοδρόμου, κατασκευές φρεατίων, δικτύου αποχέτευσης ομβρίων κ.α.) , ηλεκτρομηχανολογικές, εργασίες πρασίνου κ.α.

Στο μεταξύ, νέες εργασίες συντήρησης του πρασίνου σε 19 γήπεδα ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Αρταίων. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 149.916 ευρώ και οι εργασίες θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για εργασίες συντήρησης που εξασφαλίζουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για την σωστή άθληση εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Οι εργασίες αφορούν 14 γήπεδα και 5 βοηθητικά. Συγκεκριμένα: Τα Φιλοθέης, Αγίου Σπυρίδωνα, Ανέζας, Καλογερικού, Κιρκιζατών, Κορφοβουνίου, Καμπής, Ράχης, Γραμμενίτσας, Καλαμιάς, Καλοβάτου, Γαβριάς, Ρόκκα, Πολυδρόσου. Επίσης τα βοηθητικά γήπεδα: Αγίου Σπυρίδωνα, Φιλοθέης, Γραμμενίτσας, Καμπής, Καλαμιάς.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ