Η Περιφέρεια Ηπείρου αναλαμβάνει τις εργασίες για την επισκευή και συντήρηση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ιωαννίνων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 150.000 ευρώ και η χρηματοδότηση γίνεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Για την υλοποίησή του, η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Ηπείρου με το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ).
Στη συνεδρίαση τονίστηκε ότι το Κολυμβητήριο θα χρειαστεί να κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς αυτό να μπορεί να προσδιοριστεί στην παρούσα φάση.
Βέβαια το συγκεκριμένο κονδύλι είναι αδύνατο να επιλύσει το σύνολο των προβλημάτων της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής, ενώ είναι άγνωστο αν θα επιδιωχθεί εκ νέου ένταξη της ενεργειακής αναβάθμισης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.