Επτά μέρες, 267 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

koronoios noso

267 νέα κρούσματα μέσα σε μόλις επτά ημέρες επιβεβαιώθηκαν στην Ήπειρο. Ο  αριθμός δείχνει τεράστιος και σε καμία περίπτωση η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συγκριθεί με κείνη της πρώτης φάσης της πανδημίας ή και του καλοκαιριού όπου δειλά δειλά τα κρούσματα αυξανόταν.

Ο μεγαλύτερος αριθμός νέων κρουσμάτων επιβεβαιώθηκε στο Νομό Ιωαννίνων. Οι πρώτες επτά μέρες του μήνα έδωσαν συνολικά 191 νέα κρούσματα με μία μεγάλη συρροή από τον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας.

Αυξητικές τάσεις μετά από καιρό καταγράφηκαν και στους άλλους νομούς της Ηπείρου. Συνολικά επιβεβαιώθηκαν 29 νέα κρούσματα στην Άρτα, 20 στη Θεσπρωτία και 27 στην Πρέβεζα.

Αναλυτικά η εικόνα

Ο Νοέμβριος ξεκίνησε με αρνητικό ρεκόρ για το Νομό Ιωαννίνων καθώς την πρώτη του μέρα ανακοινώθηκαν 59 νέα κρούσματα.

Την ίδια ημέρα ανακοινώθηκαν έξι κρούσματα στην Πρέβεζα και τρία στη Θεσπρωτία.

Στις 2 του μήνα ο Νομός Ιωαννίνων δίνει 43 νέα κρούσματα, η Άρτα ένα, η Θεσπρωτία ένα και η Πρέβεζα τέσσερα.

Στις 3 του μήνα στο Νομό Ιωαννίνων επιβεβαιώνονται 27 κρούσματα, στην Άρτα δύο, στη Θεσπρωτία 2 και στην Πρέβεζα τρία νέα κρούσματα.

Στις 4 Νοεμβρίου στο Νομό Ιωαννίνων προστίθενται 25 νέα κρούσματα, στην Άρτα πέντε, στη Θεσπρωτία τρία και στην Πρέβεζα τρία νέα κρούσματα.

-Στις 5 Νοεμβρίου τα Γιάννινα καταγράφουν για πρώτη φορά στον τρέχοντα μήνα μονοψήφιο αριθμό. Ανακοινώνονται εννέα κρούσματα. Στην Άρτα ανακοινώνονται οκτώ νέα κρούσματα, στη Θεσπρωτία τέσσερα και στην Πρέβεζα δύο.

Στις 6 Νοεμβρίου στα Γιάννινα επιβεβαιώθηκαν 19 νέα κρούσματα, στην Άρτα τρία, στη Θεσπρωτία ένα και στην Πρέβεζα δέκα.

Στις 7 Νοεμβρίου ο Νομός Ιωαννίνων δίνει ξανά μονοψήφιο αριθμό. Εννέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ενώ στην Άρτα επιβεβαιώθηκαν 10 νέα, στη Θεσπρωτία έξι και στην Πρέβεζα τρία κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ