Επτά κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. πάνε Βαλκανικό!

atlites noik

atlites noik

Πολύ καλές αγωνιστικές παρουσίες στις προκρίσεις της Καστοριάς Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων την Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς, όπου διεξήχθησαν οι καθιερωμένες δοκιμασίες της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Τελικά, η ΕΚΟΦΝΣ κράτησε στην Καστοριά για προπονήσεις ενόψει Βαλκανικού επτά Γιαννιωτόπουλα.

Πιο αναλυτικά, από την κατηγορία των Εφήβων επιλέχθηκαν οι Ανδριανός Οικονόμου – Δημήτρης Μπουκουβάλας και Παντελής Σωτηρακόπουλος – Θανάσης Παλαιοπάνος.

Ωστόσο, ο τελευταίος αθλητής λόγω τραυματισμού αποσύρθηκε από τη συμμετοχή στο Βαλκανικό και τη θέση του πήρε ο αμέσως επόμενος αγωνιστικά Γιώργος Γραμμενιάτης.

Από την κατηγορία των Νεανίδων «εισιτήριο» έλαβε η Αριάδνη Μήτση, από τις Κορασίδες η Αθανασία Μάκου, ενώ επιλέχθηκε από την ΕΚΟΦΝΣ και ο νεαρός πηδαλιούχος Χρήστος Λιούγκος. Δυστυχώς, λόγω ατυχίας, παρά την καλή της εμφάνιση, εκτός αποστολής για το Βαλκανικό έμεινε η Άρτεμις Ντούσκου.

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασαν στην Καστοριά και οι παίδες του Ν.Ο.Ι. που έτρεξαν με τα πληρώματα της Τετρακώπου και τη Δικώπου, οι οποίοι όλα δείχνουν πως θα πρωταγωνιστήσουν αγωνιστικά την επόμενη σεζόν.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ