Έψαχναν ευρώ στην παραλία από διαδικτυακές γελοιότητες

MONOLITHI_PREΗ φαντασία του ανθρώπου δεν έχει όρια. Και η φαντασία είναι πολύ χρήσιμη σε όσους καταπιάνονται με τη συγγραφή μυθιστορημάτων ή σεναρίων. Στη δημοσιογραφία δεν χωρά. Και όταν κάποιοι την βάζουν από το παράθυρο τότε μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ή τα γέλια.

Στην προκειμένη περίπτωση είναι όντως για γέλια! Φυσικά δεν είναι για γέλια όσοι έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν την είδηση χωρίς να κάνουν έστω ένα τηλεφώνημα για διασταύρωση.

Διαβάστε λοιπόν και απολαύστε:

“”Υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων εξιχνίασαν οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος σε παραλιακή περιοχή, στο Μονολίθι Πρέβεζας. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι λιμενικοί εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (26-11-2012) ταχύπλοο σκάφος στα ανοικτά της θάλασσας με δύο επιβαίνοντες οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των Λιμενικών οργάνων πέταξαν στην θάλασσα 4 βαλίτσες με πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και 210 κουτιά λαθραίων τσιγάρων και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Τα χρήματα διασκορπίστηκαν στην θάλασσα και οι πολίτες τρέχουν στην παραλία μαζεύοντας χριστουγεννιάτικο μποναμά.(Σε τέτοιους καιρούς κρίσης είναι το καλύτερο δώρο).

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το χρηματικό ποσό ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.””

Όσοι έσπευσαν έκαναν τσάμπα κόπο. Οι πιο σοβαροί γελούν ακόμη. Είναι καιρός να καταλάβει και ο κόσμος ότι η ανωνυμία κάνει κακό στο διαδίκτυο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ