«Επιχείρηση» λακκούβα από τον Δήμο… Σε έξι μέρες θα τις… εξαφανίσει!

Λακκούβες… Ουκ έστιν αριθμός… Ο Δήμος, δια του δημάρχου Θωμά Μπέγκα ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την κατάσταση που επικρατεί και δια του υπεύθυνου της πολιτικής προστασίας Δημήτρη Νάστου δεσμεύτηκε για άμεση αποκατάσταση. Η επιχείρηση «λακκούβα», θα ξεκινήσει μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ίσως το απόγευμα της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μέρες! Αυτό είναι το χρονικό περιθώριο για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Νάστος καθώς ο δήμος είναι έτοιμος να με προσωπικό και με εξοπλισμό να ξεκινήσει τις παρεμβάσεις.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος και απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα που τέθηκαν από συμβούλους της αντιπολίτευσης τόνισε ότι οι υπηρεσίες είναι σε πλήρη ετοιμότητα ώστε μόλις υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες να παρέμβουν.

Διευκρίνισε ότι τα τμήματα των δρόμων που ασφαλτοστρώθηκαν πρόσφατα και εμφανίζουν προβλήματα, δεν έχουν παραληφθεί και θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

«Ζητούμε συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία» είπε ο δήμαρχος αναγνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Νάστος, αναφέρθηκε στα έντονα καιρικά φαινόμενα καθόλη την διάρκεια του Ιανουαρίου, τονίζοντας ότι ο μηχανισμός του δήμου ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό.

«Από την Πέμπτη το απόγευμα, το αργότερα το πρωί της Παρασκευής, θα είμαστε έτοιμοι και θα δουλέψουμε εντατικά ώστε να κλείσουμε τις λακκούβες. Εκτιμούμε ότι σε έξι ημέρες θα έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος. Έχουν συγκροτηθεί πέντε συνεργεία τα οποία θα πιάσουμε δουλειά», τόνισε ο κ. Νάστος, συστήνοντας στους πολίτες πάντως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς σε αρκετά σημεία το πρόβλημα είναι πολύ έντονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ