Επίθεση χωρίς μέτρο..

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και σε αρκετές περιπτώσεις ο πολιτικός πολιτισμός πήγε περίπατο.

Η σφοδρή αντιπαράθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις άλλοτε εκφράζεται δημόσια και άλλοτε επικεντρώνεται στα… καφενεία που δίνει πεδίο δόξης λαμπρό για χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

Στην περίπτωση της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Σπύρος Ριζόπουλος είναι αυτός που εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τον Περιφερειάρχη.

Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη του πλέον έκφραση «ο απερχόμενος» έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «κότα» τον Αλέκο Καχριμάνη πιστεύοντας πως η περαιτέρω όξυνση της κατάστασης θα τον ευνοήσει.

Η επίθεση έγινε κατά την ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου στην Άρτα. Οι φράσεις και οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε μάλλον απέχουν πολύ ακόμη και από τις πιο έντονες αντιπαραθέσεις που έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν. Εκείνες άλλωστε είχαν πολιτικό υπόβαθρο.

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του: «Απερχόμενε σου απαντώ: Είμαστε χιλιάδες σε όλη την Ήπειρο. Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε με την παρακμή και τον ξεπεσμό σου. Οι Ηπειρώτες μας τιμούν γεμίζοντας αμφιθέατρα, όπως σήμερα!

Γιατί η ελπίδα και η ανάγκη για αλλαγή στον τόπο μας είναι πλέον δεδομένη.

Παρ’ το απόφαση. Είμαστε εδώ για να μείνουμε.

Αν και απέφυγες, απερχόμενε, την αναφορά του ονόματός μου για να μη σε σύρω στα δικαστήρια για αντιδημοκρατικές πρακτικές και εκβιασμούς εγώ θα χρησιμοποιήσω σήμερα το όνομά σου για πρώτη φορά:

Αλέκο Καχριμάνη είσαι κότα.

Και αν δεν το κατέγραψαν καλά οι κάμερες να το ξαναπώ, γιατί εγώ για τους Ηπειρώτες σε αντιμετωπίζω στο Δικαστήριο: Αλέκο Καχριμάνη είσαι κότα.

Και στη Βροντισμένη τις Κυριακές εμείς τις κότες τις κάνουμε σούπα.

Εσύ και η κλίκα που τόσα χρόνια ταΐζεις και συντηρείς πάρτε το μήνυμα

Η αντίστροφη μέτρηση για εσένα έχει ήδη ξεκινήσει!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ