Επίθεση Βασιλείου για τα κρούσματα στο Μέτσοβο

metsovo geniki epirus

Ολομέτωπη επίθεση στη Δημοτική αρχή εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμις Δημοτών» με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων Covid-19 που σημειώνεται στο Μέτσοβο!

Μάλιστα ο ίδιος καταλογίζει ευθύνες στη δημοτική αρχή, στελέχη της και τον Δήμαρχο υποστηρίζοντας ότι μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί με την διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Δυστυχώς, μέσα σε λίγους μήνες ξαναβρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, το Μέτσοβο σήμερα για άλλη μια φορά έχει μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση της πανδημίας. Σαφώς οι δημότες οφείλουν να δείξουν ατομική ευθύνη, αλλά πριν φτάσουμε στην εύκολη λύση “για όλα φταίνε οι δημότες” (ή η αντιπολίτευση), θα πρέπει να γίνει μια αναφορά στην επικίνδυνη πλέον Δημοτική Αρχή Μετσόβου.

Πριν λίγες μέρες, μόλις στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, τονίσαμε στον Δήμαρχο αλλά και στα στελέχη του, ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το θέμα της πανδημίας μέσα στο καλοκαίρι είναι προκλητικά λανθασμένος και θα το πληρώσουμε άμεσα. Τονίσαμε στον Δήμαρχο ότι όταν η ίδια η Δημοτική Αρχή οργανώνει εκδηλώσεις με χορούς σε συγκεκριμένα χωριά του Δήμου, όταν η ίδια η Δημοτική Αρχή προκαλεί με την στάση της τον κόσμο (έναν κόσμο που είναι πολύ πιεσμένος..), όταν στελέχη του Δημάρχου με θέσεις ευθύνης όπως ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς χορεύουν αγκαλιά με τον κόσμο ρισκάροντας τα πάντα για “πέντε λεπτά δημοσιότητας” , δεν μπορεί σήμερα ο ίδιος Δήμαρχος να ζητά από τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα. Δυστυχώς ο Δήμαρχος Μετσόβου είναι ο πλέον ακατάλληλος για να διαχειριστεί το εν λόγω θέμα..!

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εν λόγω Δημοτική Αρχή πέρα από ανίκανη είναι πλέον και επικίνδυνη για τον τόπο. Αν ο Δήμαρχος  έχει έστω και την παραμικρή αξιοπρέπεια οφείλει να ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του (τόσο τις δικές του όσο και των στελεχών του). Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για έναν Δήμαρχο που λίγες μέρες πριν έλεγε δημόσια (στο Δημοτικό Συμβούλιο), “ … ας μη φωνάζει η αντιπολίτευση, μέχρι τώρα όλα πάνε καλά..  δεν έχουμε κρούσματα, άρα τα πανηγύρια δεν ήταν πρόβλημα..!!! ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ