Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τις αθλητικές υποδομές και το Κλειστό

kleisto esoteriko

Τριπλή επίθεση, σε κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνεται των πολιτικών που είχε ακολουθήσει ως κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι στα Γιάννινα ολοκληρώθηκε ο αθλητικός σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμματισμένων έργων.

Θυμίζει την δέσμευση του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την ανέγερση ενός μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου και καταλογίζει ευθύνες στην Περιφέρεια και τον Δήμο επειδή –όπως ισχυρίζεται- δεν το διεκδίκησαν από την παρούσα κυβέρνηση.

«Αντί για αυτό εδώ και δύο χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο, εκτός από επικοινωνιακά παιχνίδια και προφορικές αναφορές για τη μεταφορά ενός κλειστού προκάτ  γυμναστηρίου από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Χάθηκαν δύο πολύτιμα χρόνια από τους εμπλεκόμενους φορείς και την πολιτεία  χωρίς να συνεχιστεί η προσπάθεια βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Δύο χρόνια απραξίας, κατά τα οποία η Περιφερειακή Αρχή και ο Δήμος Ιωαννιτών μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, εμπαίζουν την τοπική κοινωνία, με τις αλλεπάλληλες προφορικές δεσμεύσεις και διαφορετικές κάθε φορά εκτιμήσεις τους, για τη μεταφορά του κλειστού γυμναστηρίου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα διατυπώνει ερωτήματα για τον αθλητικό σχεδιασμό και την πιθανά μεταφορά του κλειστού από το Ελληνικό  και καταλήγει σημειώνοντας ότι «είναι σταθερές και γνωστές   οι θέσεις μας, ότι η πόλη έχει ανάγκη από ένα νέο, σύγχρονο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο  για την εξυπηρέτηση των αναγκών όλων των ατομικών και ομαδικών αθλημάτων κλειστού χώρου όπως  και η δημιουργία μικρών κλειστών αθλητικών χώρων, παράλληλα με τη  βελτίωση των υπαρχόντων και τη δημιουργία νέων σχολικών γυμναστηρίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ