Επίθεση για τα σκουπίδια και από την παράταξη Γκόντα

ap giannina4

ap giannina4

Επίθεση στη Δημοτική Αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη εξαπολύει και η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.

Η μείζονα αντιπολίτευση, υποστήριζει ότι η Δημοτική Αρχή εμπαίζει τους πολίτες ρίχνοντας κι αυτή το μπαλάκι των ευθυνών στην κυβέρνηση.

Με την ανακοίνωσή της καλεί την Δημοτική Αρχή να βρει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Μεταξύ των άλλων αναφέρει:

Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες και επισκέπτες, υποχρεώνονται στην δυσοσμία και κινδυνεύει η υγεία τους, επειδή η δημοτική αρχή το έχει ρίξει στα οράματα, ξεχνώντας ή αδιαφορώντας ή δείχνοντας αδυναμία να βρει τρόπο να απαλλάξει την πόλη από τα σκουπίδια.
Η δημοτική αρχή εξακολουθεί να είναι δέσμια ενός φθηνού λαϊκισμού, κοπτόμενη δήθεν, για τα συμφέροντα των εργαζομένων στον Δήμο, όταν η ίδια σε ανάλογη περίπτωση, έστειλε στα σπίτια τους δεκάδες εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Καλείται άμεσα ο Δήμαρχος με τους αντιδημάρχους, να βρούν ένα τρόπο να απαλλάξουν την πόλη από τον όγκο των σκουπιδιών και να την ξαναβάλουν σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας. Η σημερινή εικόνα που παρουσιάζουν τα Γιάννινα δεν είναι εκείνη που αξίζουν και αντάξια του ονόματός τους. Ήδη σε άλλες πόλεις της Ελλάδας έχουν βρεθεί τρόποι αποκομιδής των απορριμμάτων και δεν έχει παρά και ο δικός μας δήμος να βρεί κάτι ανάλογο.

Δεν θα κάνει καμιά χάρη στους συμπολίτες, αλλά είναι η ελάχιστη υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής προς αυτούς.

Η παράταξή μας εξακολουθεί να σέβεται τον αγώνα των πληττόμενων και εμπαιζόμενων εργαζόμενων από την πολιτεία, αλλά σέβεται και τα δικαιώματα των συμπολιτών, οι οποίοι από το υστέρημα τους εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις στο ακέραιο , μέσω των Δημοτικών τελών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ