“Επιστροφή στο χωριό” στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ

epistrofi sto xorio

Η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «ΣΥΝΘΕΣΗ» μετά το πετυχημένο «Ταξίδι της Αντιγόνης» και μια δεκαοκτάμηνη διακοπή λόγω πανδημίας, επιστρέφει στα θεατρικά πράγματα της πόλης με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό», η οποία κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο της ΕΗΜ στο Φρόντζο.

Το έργο, που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Σταύρου, μιλά για την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας να φέρει τα παιδιά της από την Αθήνα πίσω στο χωριό προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα ανοίγοντας ένα καθετοποιημένο…. γραφείο τελετών! Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κατσάνου ( Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας», «Γκόλφω μέχρι δακρύων», «Λατρεμένη μου Οικογένεια»), και η εικαστική επιμέλεια των σκηνικών είναι του Λουκά Λούκα.

Η οικογένεια επιστρέφει στο χωριό και το γέλιο πάει σε άλλον τόπο σε αυτή την σπαρταριστή κωμωδία που διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί «οπλισμένοι» με… απίθανες ατάκες!

Μέρος των εσόδων της παράστασης η οποία θα γίνει παρουσία του συγγραφέα, θα διατεθεί για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου της ΙΜ Δουραχάνης Ιωαννίνων.

«Επιστροφή στο χωριό», τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ (Φρόντζου)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης για την ευγενική τους υποστήριξη.

Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης)
ΡΩΡΩ: Αιμιλία Παγώνα
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Κώστας Βενέτης
ΑΓΛΑΪΑ: Ράνια Κλάπα
ΑΡΗΣ: Νίκος Παπανικολάου
ΦΡΙΝΤΑ: Αρετή Αγγέλη
ΡΑΧΗΛ: Σταυρούλα Συγκούνα
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: Άρης Τσούκης
ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΩ: Ευγενία Ζεϊμπέκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ