Επιστροφή στην τηλεκπαίδευση ζητά το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ

sxoleio ai karekla

Την επιστροφή στην τηλεκπαίδευση ζητούν οι μαθητές του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ιωαννίνων με επιστολή τους προς την Υπουργό Παιδείας.

Οι μαθητές στην επιστολή εκφράζουν τον προβληματισμό, τις ανησυχίες και τους φόβους τους με αφορμή την επαναλειτουργία των εσπερινών ΕΠΑΛ.

Όπως αναφέρουν «η πλειοψηφία των μαθητών στα σχολεία μας είναι ενήλικες, είμαστε όλοι οικογενειάρχες με παιδιά και κάποιοι έχουμε ηλικιωμένους γονείς που εξαρτώνται από εμάς. Θέλουμε να απέχουμε από τη δια ζώσης εκπαίδευση όπως τα πανεπιστήμια, τα ΙΕΚ και τα σχολεία 2ης ευκαιρίας. Βρισκόμαστε σε αυστηρή μορφή καραντίνας και αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να συγχρωτιζόμαστε ερχόμενοι στο σχολείο.

Επίσης η βραδινή λειτουργία δυσχεραίνει την διδασκαλία σε αίθουσες με ανοιχτά παράθυρα λόγω του ψύχους . Θέλουμε να συνεχίσουμε την εκπαίδευση μας εξ αποστάσεως ώστε να προστατεύσουμε την ζωή μας των οικογενειών μας, των καθηγητών και των συμμαθητών μας, μέχρι να υπάρξει πραγματική ύφεση της πανδημίας. Να μην μετατραπούν τα σχολεία μας σε εστίες μόλυνσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ