Το αλαλούμ στον Δήμο Ηγουμενίτσας συνεχίζεται μετά την έκπτωση δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων λόγω οφειλών που είχαν προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης.
Δύο από τους συμβούλους που είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι επιστρέφουν και πάλι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόκειται για τον Αλέκο Πάσχο και τον Λευτέρη Κώστα οι οποίοι είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δικαιώθηκαν, τουλάχιστον προσωρινά.
Οι δύο είχαν ζητήσει την αναστολή της απόφασης έκπτωσής τους που είχε εκδοθεί από την Αποκεντρωμένη και είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το Δημοτικό Συμβούλιο και την αντικατάστασή τους με αναπληρωματικούς οι οποίοι είχαν ορκιστεί.
Η τελική εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσουν αντίστοιχες προσφυγές και από τους υπόλοιπους 12 συμβούλους που έχουν τεθεί έκπτωτοι.