Επιστολές σε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο

Επιστολές προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων απέστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, με αφορμή την ορκωμοσία της Παρασκευής, στην οποία δεν θα μπορέσει να παραστεί.

Με την επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη τον συγχαίρει για την εκλογή και μαζί όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Νέες δημοτικές αρχές, νέες περιφερειακές αρχές, νέα κυβέρνηση, νέα σύνθεση της Βουλής και όλα αυτά μέσα από την έκφραση εντελώς πρόσφατης λαϊκής βούλησης, καλούμαστε συντονισμένα και πεισματικά να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής του ελληνικού λαού και να βοηθήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Είμαι βέβαιος πως η συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου σε αυτήν την αναγκαία επιδίωξη θα στεφθεί από επιτυχία. Εννοείται πως θα είμαι στο πλευρό σας για κάθε θετική πρωτοβουλία σας που θα με χρειαστείτε».

Με την επιστολή του προς τον Μωυσή Ελισάφ τον συγχαίρει για την εκλογή, εύχεται σε όλους τους συμβούλους καλή επιτυχία στη νέα θητεία τους και καταλήγει υπογραμμίζονται πως «είναι αυτονόητο πως θα είμαι στο πλευρό του Δήμου για ό,τι θα χρειαστείτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ