Επισκέψεις δημάρχου… τύπου προεκλογικές

LOYROS_PLATEIAΕπισκέψεις τύπου προεκλογικές πραγματοποίησε στις δημοτικές ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΕΔΗΚΕΠ Χρήστο Νέσσερη.

Ουσιαστικό αντικείμενο των συσκέψεων αυτών δεν υπήρξε, όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση, πλην όμως ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνεργαστεί με τους νέους αντιδημάρχους του!

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Οι κύριοι Μπαΐλης και Νέσσερης, συναντήθηκαν με τους νέους αντιδημάρχους Λούρου Χαράλαμπο Κακιούζη και Ζαλόγγου Παντελή Μπαρτζώκα με τους οποίους συνομίλησαν για θέματα που αφορούν την περιοχή.

Έμφαση, δόθηκε για μια ακόμη φορά σε θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας.

Στην δημοτική κοινότητα Λούρου η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της λειτουργίας των δημοτικών σφαγείων ενώ στο Ζάλογγο έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της ύδρευσης και στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του συγκεκριμένου τομέα.

Τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας όσο και οι αντιδήμαρχοι καθώς και ο πρόεδρος της ΝΕΔΗΚΕΠ, επεσήμαναν ότι η συνεργασία αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρο για την επίλυση όλων των προβλημάτων και οι ίδιοι δήλωσαν ότι θα βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία δημιουργώντας κοινό μέτωπο, με στόχο, την εξυπηρέτηση των πολιτών και την αναβάθμιση των υποδομών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ