Επισημάνσεις στον Πρωθυπουργό

Λίγες ώρες πριν την άφιξη του πρωθυπουργού στα Γιάννινα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος σπεύδει να κάνει μία σειρά επισημάνσεων στον κ. Μητσοτάκη.

Για το αρχαίο θέατρο Δωδώνης, τη μονάδα ΑΣΑ αλλά και τη Μονή Βελλάς.

Για το εργοστάσιο καλεί τον Πρωθυπουργό να μαλώσει τον Περιφερειάρχη επειδή δεν έχει ολοκληρώσει τους σταθμούς μεταφόρτωσης ενώ για το αρχαίο θέατρο επιρρίπτει ευθύνες σε Περιφερειάρχη και Πρόεδρο της Βουλής, καθώς καθυστέρησαν την αποκατάσταση του μνημείου.

Σχετικά με την Μονή Βελλάς τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα. «Ενημερώνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η επιδίωξη δημιουργίας τριτοβάθμιου ιδρύματος που θα συνδέεται με την υπάρχουσα τυροκομική μονάδα αποσκοπεί μόνο και μόνο στη «νομιμοποίησή» της λόγω των πολλών προβλημάτων και παραλειπομένων που έχει σήμερα. Και του εφιστούμε την προσοχή να μην δεσμευτεί αν δεν ελέγξει πλήρως τη νομιμότητα της επένδυσης με παρέμβαση του αρμοδίου οργάνου του υπουργείου Οικονομικών, με παρέμβαση στον Olaf και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Η ιστορία της Βελλάς δεν επιτρέπεται να πέσει θύμα τέτοιων μεθοδεύσεων. Επειδή είναι αίτημα της Εκκλησίας σε «συνεννόηση» με την Περιφέρεια δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και «λευκή επιταγή», αναφέρει.

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ