Επιμελητήριο: Οργή κι αγανάκτηση για τα σκουπίδια

apor soros4

apor soros4

Τον κίνδυνο για τις αρνητικές συνεχιζόμενες επιπτώσεις της ανυπόφορης παρατεταμένης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την συσσώρευση των σκουπιδιών, πάνω στην Τοπική επιχειρηματικότητα, επισημαίνει με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ιωαννιτών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ιωαννιτών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ι.Β. Μήτσης, μεταφέρει την οργή και την αγανάκτηση τους, η οποία διακατέχει τις δεκάδες τοπικές Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με αφορμή την συσσώρευση των σκουπιδιών, στους εμπορικούς δρόμους της Πόλης των Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη επιστολή, «θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους συναρμόδιους και τους υπεύθυνους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα «Βουνά» των σκουπιδιών στους δρόμους, ότι οι επιπτώσεις που έχουν ήδη επισημανθεί για την δημόσια υγεία και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί η εκτεταμένη συσσώρευση και η παραμονή των σκουπιδιών, επεκτείνεται αρνητικά και στην επιχειρηματικότητα της πόλης μας.

Και καταλήγει, ζητώντας από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, «την ΑΜΕΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ σας για την ανατροπή αυτής της εξέλιξης και την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της τοπικής Επιχειρηματικότητας και Ιδιαίτερα τώρα στην Τουριστική περίοδο της Πόλης μας».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ