Επήλθε συμφωνία, στο παλιό ΚΤΕΟ και η ΕΜΑΚ

kteo

Στην 5η ΕΜΑΚ θα παραχωρηθεί το μεγαλύτερο μέρος των κτιριακών υποδομών του παλιού δημοσίου ΚΤΕΟ  που ανακαινίστηκε πλήρως από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Προ ημερών και σε σύσκεψη που είχε γίνει στην Περιφέρεια Ηπείρου είχε ληφθεί η απόφαση για την μεταφορά στο ίδιο κτίριο και μέρους των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

Το πρωί της Δευτέρας στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου, του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου και αποφασίστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα μοιραστούν και θα αξιοποιηθούν.

Έτσι το μεγαλύτερο μέρος θα περάσει στην ΕΜΑΚ η οποία πρέπει να μεταφερθεί στο σύνολό της ενώ σε παρακείμενη έκταση που ανήκει στην Περιφέρεια θα δημιουργηθούν και οι απαραίτητες υποδομές για την εκπαίδευσή της.

Στο υπόλοιπο μέρος, όπως δήλωσε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Ιωαννίνων Μιχάλης Τσοβίλης στον τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος TV-1 θα μεταφερθεί ένας τομέας του ΕΚΑΒ ο οποίος θα καλύπτει περιστατικά στους δύο μεγάλους οδικούς άξονες της περιοχής καθώς και στα χωριά στο νότιο τμήμα του νομού.

Οι υπόλοιπες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, μεταξύ των οποίων το επιχειρησιακό κέντρο και η Μονάδα θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του παλιού Χατζηκώστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ