Επικριτική με τη Δημοτική Αρχή, έτοιμη για τις εκλογές το 2023

kalogianni st

Έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και έτοιμη να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών εμφανίστηκε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη.

Η ίδια και δημοτικοί της σύμβουλοι προχώρησαν σε συνέντευξη τύπου με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων δημοτικής θητείας και στάθηκαν ιδιαίτερα επικριτικοί με την Δημοτική Αρχή.

Η κ. Καλογιάννη στη διάρκεια της συνέντευξης στόχευσε κυρίως στο πρόσωπο του Δημάρχου ενώ μίλησε για παταγώδη αποτυχία της σημερινής δημοτικής σε όλα τα επίπεδα.

«Ο Δήμαρχος παραδοσιακά αρέσκεται να περιγράφει χωρίς συγκεκριμένους αριθμούς και στοιχεία την κατάσταση, όπως αυτός την εκλαμβάνει. Με αοριστίες και γενικόλογα προσπαθεί να μετατρέψει ένα πενιχρό έργο, σε μία ιδανική προσπάθεια.

Βεβαίως, τα αίτια που δεν γίνεται έργο, κατά τον δήμαρχο, βρίσκονται πέραν των ικανοτήτων της δημοτικής του ομάδας όπως διαμορφώθηκε μετά τη σύμπραξη. Βρίσκονται στην αντιπολίτευση, στην πανδημία, στην γραφειοκρατία, στις αρρυθμίες για συνεννόηση με το προσωπικό του δήμου, κτλ. Αυτά, όμως, πλέον είναι περσινά ξινά σταφύλια» ανέφερε στην τοποθέτησή της.

Η κ. Καλογιάννη αναφέρθηκε σε όλους τους τομείς του Δήμου, από την καθημερινότητα μέχρι τα έργα και από την ΔΕΥΑΙ μέχρι τον πολιτισμό.

Υπήρξε εξαιρετικά επικριτική για όλα και κατέληξε αναφέροντας ότι «η η κλεψύδρα αδειάζει.

Οι δημότες έχουν κουραστεί να ακούν τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους.

Η Νέα Εποχή δεν ήλθε, ούτε φαίνεται στον ορίζοντα.

Η πυξίδα της ελπίδας για την αλλαγή της εικόνας και της λειτουργίας του Δήμου, δείχνει άλλες συντεταγμένες».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ