Επικουρικός γιατρός για την Οφθαλμολογική Φιλιατών

ESOTERIKO NOSOKOMEIO

ESOTERIKO NOSOKOMEIO

Με την πρόσληψη επικουρικού γιατρού για τρία χρόνια, καλύπτεται εκ νέου η θέση στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Η απόφαση ελήφθη από το Υπουργείο Υγείας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και ήταν αρκετή για μία πανηγυρική ανακοίνωση από τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση.

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην ανάγκη να ξανανοίξει η οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου και αποκαθίσταται έτσι το πρόβλημα που προέκυψε με την παραίτηση του προκατόχου ιατρού. Οι συμπολίτες μας, θα συνεχίσουν έτσι να εξυπηρετούν κανονικά τις ανάγκες τους για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Υγείας, κυρίως οι πιο αδύναμοι οικονομικά αλλά και εκείνοι της επαρχίας Φιλιατών που για πρακτικούς λόγους αδυνατούν να μετακινηθούν εκτός του Δήμου», αναφέρει ο κ. Κάτσης.

Ο βουλευτής συνέχισε λέγοντας πως «Με την συνδρομή του Υπ. Υγείας διαψεύδουμε έμπρακτα τις Κασσάνδρες που έσπευσαν να μιλήσουν για καταστροφή στην υγεία στη Θεσπρωτία, ενώ για πολλά χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις, από νεοφιλελεύθερη εμμονή και αδιαφορία για το κοινωνικό κράτος, κρατούσαν την οφθαλμολογική κλινική κλειστή.

Αντίθετα, εμείς, στο νέο οργανισμό που εγκρίνεται, περιλαμβάνουμε θέση μόνιμου οφθαλμίατρου, ενώ προχωράμε παράλληλα το σχεδιασμό για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της κλινικής του νοσοκομείου ώστε να καλύψει σταδιακά όλες τις ανάγκες των πολιτών» κατέληξε ο βουλευτής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ