Επί τάπητος τα ζητήματα των αστυνομικών στη Θεσπρωτία

astinomikoi enosi thesprotia

Τα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς αποτέλεσαν το βασικό αντικείμενο στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσπρωτίας.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του Νομού Μάριος Κάτσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γιώργος Δούβαλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός  Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος  Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς,  ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, ενώ, εκ μέρους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Πρόεδρος Γρηγόριος Γερακαράκος και ο Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της ΠΟΑΣΥ κ. Δημήτριος Καραγιαννόπουλος .

          Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βασίλειος Νάκος ευχαρίστησε  όλους τους καλεσμένους, για την τιμή να παρευρίσκονται σε ακόμη μία Γενική Συνέλευση, καθώς επίσης και τους συναδέλφους για την παρουσία τους.

      Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου για την επίλυση τόσο των καθημερινών προβλημάτων όσο και των μεγάλων ζητημάτων που εκκρεμούν, τονίζοντας την πρόθεση του ΔΣ για διεύρυνση καλύψεων  και ενημέρωσης των μελών σε ζητήματα που προκύπτουν.

      Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Βουλευτή, ο οποίος αναφέρθηκε στο δίκαιο αίτημα του Έλληνα Αστυνομικού για την αναγνώριση του επαγγέλματος του ως “επικίνδυνο” καθώς επίσης και στην αναγκαιότητα να δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο νομό μας πράγματα τα οποία αποτελούσαν προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης και δεν έχουν θεσμοθετηθεί.

      Ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό, εξέφρασε τη στήριξη του στο συνδικαλιστικό έργο και δήλωσε πρόθυμος να  βοηθήσει όπου  μπορεί τον εργαζόμενο Αστυνομικό.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αναφέρθηκε στις εξελίξεις που τρέχουν σε όλα τα επίπεδα και για θέματα όπως το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο, το επικίνδυνο,το ΒΟΕΑ και την ανωτατοποίηση της σχολής, ενώ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο κ. Καραγιαννόπουλος ανέλυσε οικονομικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, απαντώντας στα ερωτήματα των συναδέλφων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσπρωτίας απευθύνει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, τον Πρόεδρο  του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας κ και τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος για την παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσπρωτίας τόνισε για μια ακόμη φορά, ότι θα καταβάλλεται συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια,  ώστε κανένας συνάδελφος να μην νιώσει απροστάτευτος, κανένα ερώτημα να μην μείνει αναπάντητο και κανένα πρόβλημα άλυτο ή τουλάχιστον χωρίς προσπάθεια λύσης και όλα αυτά πάντα με γνώμονα την προστασία των συναδέλφων, την προστασία των μελών της οικογένειας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ