Επέτειος στο Webex για τους μαθητές…

PARELASH-28182

Χωρίς παρελάσεις και μόνο με διαδικτυακές εκδηλώσεις στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης webex θα γίνει στα σχολεία ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας οι εκδηλώσεις θα γίνουν μόνο διαδικτυακά με εξαίρεση τα ειδικά σχολεία.

Συγκεκριμένα προβλέπονται τα εξής:

-Στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται εκδηλώσεις διαδικτυακά, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

-Στις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Π.Ε. και Δ.Ε. οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται δια ζώσης σχετικά με την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού Covid-19. Οι μαθητές, που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές. Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών ειδοποιούνται οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών.

Οι εν λόγω εκδηλώσεις είτε λαμβάνουν χώρα δια ζώσης είτε διαδικτυακά θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον δύο (2) διδακτικών ωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ