Επετειακή Έκθεση από την Ένωση Μοντελιστών

ektesi monteliston17

ektesi monteliston17

Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων γιορτάζει φέτος τα 25α γενέθλιά της και διοργανώνει την ετήσια – επετειακή έκθεση μοντελισμού στον Εκθεσιακό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) από τις 28 έως τις 30 Απριλίου 2017.

Κεντρικό θέμα αυτή τη φορά δε θα είναι η παρουσίαση κάποιου ιστορικού θέματος υπό κλίμακα αλλά η βράβευση όλων εκείνων που ζωντάνεψαν τον σύλλογο και τον βοήθησαν να αποκτήσει τη φήμη που έχει.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 19:00 κατά την οποία θα τιμηθούν όλα τα μέλη του Συλλόγου, παλαιά και νέα.

Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν τα ξύλινα τηλεκατευθυνόμενα σκάφη που κατασκευάστηκαν από μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας «Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία» Ιωαννίνων, αλλά και αεροπλάνα υπό κλίμακα που κατασκεύασαν μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, πλήθος μοντελιστών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στην έκθεσή μας, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσουν το μαγευτικό κόσμο του μοντελισμού.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι την Παρασκευή και το Σάββατο από τις δέκα το πρωί μέχρι τις εννέα το βράδυ και την Κυριακή από τις δέκα το πρωί μέχρι στις τρεις το μεσημέρι.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ