Επέστρεψαν οι ανήλικες- Ευχαριστίες της Μονάδας Παιδιού

kentro paidiou

Στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού των Ιωαννίνων επέστρεψαν οι δύο ανήλικες μετά από την περιπέτεια που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια εντοπίστηκαν στην Πάτρα και μετά από δύο δύσκολες ημέρες που πέρασαν οι άνθρωποι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας τις αγκάλιασαν και πάλι.

Οι δύο έφηβες τις ημέρες της απουσίας τους από τη Μονάδα βρισκόταν σε οικείο τους πρόσωπο.

Με την επιστροφή τους η Μονάδα Προστασίας Παιδιού και ο Προιστάμενος Διεύθυνσης Στέργιος Θώμος απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλους και κυρίως προς την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα.

«Έπειτα από το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης των δύο κοριτσιών της Μονάδας μας, με την επιστροφή τους στο «Σπίτι μας», αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια:

             τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ευαισθησία με την οποία χειρίστηκαν το θέμα,

             τις δημόσιες αρχές και πάνω απ’ όλα την Ασφάλεια Ιωαννίνων για τις συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειές τους καθώς και

             την ευρύτερη κοινωνία για την συμπαράστασή τους.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο προσωπικό της Μονάδας για την Επαγγελματική αντιμετώπιση του θέματος καθώς και στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου κα ΤΣΟΛΑΚΗ Μαρία, που ήταν δίπλα μας και σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια» αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ