Επένδυση 5 εκατ. στα Γιάννινα.. Ανοίγει το τεχνολογικό hub της Best Secret

best

Παρουσία στην Ελλάδα και μάλιστα με την δημιουργία τεχνολογικού hub στα Γιάννινα αποκτά μία ακόμη γερμανική εταιρεία. Πρόκειται για την Best Secret, που ειδικεύεται στο  ηλεκτρικό εμπόριο και δημιουργεί τις δικές της εγκαταστάσεις στην πόλη, επιδιώκοντας να τις εγκαινιάσει στις αρχές καλοκαιριού.

Σκοπός της είναι η ανάπτυξη, χονδρική και λιανική πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων και λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων της παροχής υπηρεσιών, ειδικών υπηρεσιών πληροφορικής προς συγγενικές εταιρείες και το ηλεκτρονικό εμπόριο».

Η BestSecret είναι εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, που προσφέρει επώνυμα (designer) προϊόντα ένδυσης με την υπογραφή γνωστών οίκων σε τιμές προσφοράς αποκλειστικά στους συνδρομητές της.

Η έδρα της είναι στο Dornach της Γερμανίας, κοντά στο Μόναχο, και έχει παρουσία σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Λετονία, Ολλανδία, Σλοβενία, Ιταλία, Ιρλανδία, Βέλγιο και Ρουμανία. Όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα της, προσφέρει περισσότερα από 5 εκατ. προϊόντα από πάνω από 3.000 high street και luxury brands, ενώ κάθε βράδυ, τα μεσάνυχτα, προσθέτει 500 νέα είδη στο e-shop της.

Διαθέτει, επίσης, φυσικά καταστήματα σε Dornach, Mόναχο και Βιέννη.

Aξίζει να σημειωθεί πως ανήκει από το 2016 στη βρετανική επενδυτική εταιρεία Permira, η οποία συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των μεγαλύτερων equity funds διεθνώς με υπο διαχείριση κεφάλαια ύψους 58 δισ. ευρώ. Στην Permira ανήκουν και οι -επίσης γερμανικές τεχνολογικές εταιρείες- P&I και ΤeamViewer, οι οποίες δραστηριοποιούνται ήδη στα Γιάννινα.

Η επένδυση της εταιρείας στα Γιάννινα φτάνει στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και σε πρώτη φάση θα δημιουργήσει από 50 μέχρι 70 θέσεις εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ