Έπαθλο και για το ρεκόρ διαδρομής στο Ioannina Lake Run

giros limnis

Ένα επιπλέον χρηματικό έπαθλο προστίθεται στο Ioannina Lake Run, που τα τελευταία χρόνια επιβραβεύει με χρηματικά ποσά τους τρεις πρώτους άνδρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες στον αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ., με αθλοθέτη την Τράπεζα Ηπείρου.

Με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων κορυφαίων δρομέων και την αύξηση του συναγωνισμού για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις, από φέτος θεσμοθετείται και έπαθλο 300 ευρώ για το ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αθλοθέτης και αυτού του χρηματικού επάθλου είναι η Τράπεζα Ηπείρου, συνεχίζοντας να αναβαθμίζει τη χορηγική της συμμετοχή στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ως γνωστόν, ως αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., η Τράπεζα Ηπείρου απονέμει χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ επιβραβεύει τους δεύτερους και 150 ευρώ τους τρίτους νικητές, σε μια πρωτοβουλία που αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων.

Κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής στο 30άρι του Ioannina Lake Run είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 1:39:35 από τον 12ο Γύρο Λίμνης το 2018, ενώ στις γυναίκες την καλύτερη επιδοση έχει σημειώσει η Ελευθερία Πετρουλάκη με χρόνο 1:54:27 στον 13ο Γύρο Λίμνης το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ