Εντός του φθινοπώρου οι αποφάσεις για την πλατεία

maketa plateia

Εντός του φθινοπώρου αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός του Δήμου Ιωαννιτών για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

Αυτό προέκυψε από την συζήτηση που έγινε, εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αφορμή την πρόταση που είχε προηγηθεί προ ημερών από την παράταξη «Ιωάννινα 2023».

Η Δημοτική Αρχή, όπως είπε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, θα έχει συγκεκριμένη πρόταση την οποία θα καταθέσει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο εντός του φθινοπώρου.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπήρξε ήδη μία συνάντηση με τους μελετητές και έγινε εκτενής συζήτηση για την πρόταση ανάπλασης μετά και τις αλλαγές που έχουν επέλθει σε συνεργασία των μελετητών με την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν, σχετίζονται με την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης αλλά και με την αδυναμία παρέμβασης στο τμήμα της πλατείας έξωθεν από την Περιφέρεια το οποίο είναι κατασκευασμένο με κοινοτικούς πόρους.

«Πολύ σύντομα θα υπάρξει μία ολοκληρωμένη άποψη και πρόταση για την κεντρική πλατεία η οποία θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο», τόνισε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ