Εντολές στην Άρτα για διακοπή ρεύματος λόγω χαρατσιού!

DEHΕντολές διακοπής ρεύματος για λογαριασμούς που δεν έχει πληρωθεί το χαράτσι εξέδωσε σήμερα η ΔΕΗ στην Άρτα. Κι αυτό παρότι είχε πληρωθεί στο σύνολό της η οφειλή για το ηλεκτρικό ρεύμα, τα δημοτικά τέλη και οι λοιπές υποχρεώσεις.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη έρχεται μετά την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ ότι είναι αντισυνταγματική η διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού και λίγες ημέρες πριν καθαρογραφεί και δημοσιευθεί.

Το γεγονός αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» η οποία όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, εξ αρχής δήλωσε αντίθετη στην φορολογική ισοπεδωτική λαίλαπα των χαρατσιών που εξαθλιώνει το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας και γι’ αυτό αγωνίστηκε, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, για να αποδοθεί κοινωνική δικαιοσύνη στους δοκιμαζόμενους συνδημότες μας.

Η παράταξη καλεί:

α) το Δήμο να τιμήσει έμπρακτα τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

β) τη ΔΕΗ Άρτας να αναλογιστεί όχι μόνο τις κοινωνικές και ηθικές, αλλά και τις όποιες άλλες συνέπειες μπορεί να έχει η πρακτική της καταστρατήγησης της σύμβασης που έχει συνυπογράψει με τους καταναλωτές-πελάτες της.

γ) τέλος, όλους τους πολίτες της Άρτας να αντισταθούν στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και ηθικής, με επαγρύπνηση και αλληλεγγύη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ