Έντεκα υποψήφιοι για το Συμβούλιο Διοίκησης

teiΤην Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στήνονται κάλπες στο ΤΕΙ Ηπείρου προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη του νέου Συμβουλίου Διοίκησης, σε εφαρμογή του Νόμου που προκαλεί τριγμούς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εκλογές αφορούν στα αιρετά εσωτερικά μέλη της νέας Διοίκησης του ΤΕΙ δηλαδή τους καθηγητές που θα απαρτίζουν συνολικά τα έξι από τα 11 μέλη του νέου ΔΣ.

Με βάση το νέο νόμο από κάθε Σχολή θα μετέχουν στο νέο Συμβούλιο Διοίκησης δυο καθηγητές, οπότε για το ΤΕΙ Ηπείρου η κάλπη εκλογής θα πρέπει να αναδείξει δυο καθηγητές για κάθε μια από τις τρεις Σχολές του Ιδρύματος, δηλαδή, ΣΔΟ (Σχολή Διοίκησης Οικονομίας), ΣΤΕΓ (Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας) και ΣΕΥΠ (Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας Περίθαλψης).

Οι υποψήφιοι από τη ΣΔΟ είναι τέσσερις: Νίκος Αντωνιάδης, Χάρης Ναξάκης, Περικλής Τάγκας και Στέφανος Βλαχόπουλος. Από τη ΣΤΕΓ οι υποψήφιοι είναι τρεις, δηλαδή Σωτήρης Κανδρέλης, Γεώργιος Καρράς και Αναστάσιος Τσίνας. Από τη ΣΕΥΠ οι υποψήφιοι είναι τέσσερις και συγκεκριμένα οι: Ναυσικά Ζιάβρα, Γεώργιος Βριώνης, Ελένη Γιωτάκη και Ευάγγελος Παπαδημητρίου.

Για το ΤΕΙ της Ηπείρου τα εξωτερικά μέλη είναι τέσσερα και θα επιλεγούν στην συνέχεια μεταξύ πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ