Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για τα κυκλοφοριακά

aftokinitaΣε εντατικοποίηση των ελέγχων θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες η Δημοτική Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπιστούν κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί σε καίρια σημεία της πόλης.

Οι οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να αποφύγουν την επιβολή προστίμων. Πέραν αυτών όμως, ο σεβασμός στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένος προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα και να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή υπενθυμίζει ότι:

–         Στην οδό Αβέρωφ και στις παρκίδες που υπάρχουν απαγορεύεται η πολύωρη στάθμευση. Επιτρέπεται η στάθμευση μόνο για επιβίβαση- αποβίβαση, για εκφόρτωση και για χρηματαποστολές.

–         Στο Κάστρο απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων πλην αυτών των μόνιμων κατοίκων που φέρουν το ειδικό σήμα που έχει εκδοθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

–         Τα ειδικά σήματα τόσο για τους κατοίκους του Κάστρου όσο και για τους μόνιμους κατοίκους οδών όπου ισχύει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης θα ανανεωθούν εντός του Ιανουαρίου.

–         Στην κεντρική πλατεία της πόλης απαγορεύεται η στάθμευση, πλην των υπηρεσιακών οχημάτων.

Η Δημοτική Αρχή για μία ακόμη φορά απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να σέβονται τους πεζόδρομους της πόλης. Η είσοδος και η κίνηση οχημάτων στους πεζοδρόμους απαγορεύεται και στο εξής θα ελέγχεται αυστηρά καθώς σε αρκετά σημεία διαπιστώνονται μεγάλες φθορές που έχουν προκληθεί από οχήματα αλλά και μοτοσικλέτες.

Η Δημοτική Αρχή ζητά και τη συνεργασία της τροχαίας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα και να αντιμετωπιστούν κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούνται στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ