Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για δήθεν προσλήψεις..

dimotiko s

Ένταση προκλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για ένα θέμα που σιγόβραζε εδώ και μέρες μετά από δημόσια καταγγελία που είχε κάνει στον τηλεοπτικό σταθμό Βήμα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θωμάς Μπέγκας. Η καταγγελία αφορούσε σε δήθεν πρόσληψη παιδιών αντιδημάρχων.

Όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα που σιγόβραζε… έσκασε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποδειχθεί ότι ο θησαυρός ήταν… άνθρακες.

Η ένταση ωστόσο ήταν μεγάλη και προς στιγμή ο Πρόεδρος ήταν έτοιμος να προχωρήσει στη διακοπή της συνεδρίασης.

Ο Δήμαρχος επιχείρησε από την αρχή της συνεδρίασης να βάλει όρια στην αντιπαράθεση και έμμεσα να προκαλέσει μία δημόσια συγνώμη κάτι που δεν έγινε.

«Προσπάθησα με την αρχική μου τοποθέτηση να μην δυναμιτίσω το κλίμα. Καταλαβαίνω την αμηχανία του κ. Μπέγκα. Ήταν μία θλιβερή συκοφαντία. Και λάθη θα γίνουν και αστοχίες θα υπάρχουν. Όμως είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η συκοφαντία» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι θα πρέπει να κατονομάσει ποιους εννοεί για να πάρει και τις ανάλογες απαντήσεις. Μάλιστα τόνισε ότι θα πρέπει όλη η παράταξη να τοποθετηθεί.

Ο κ. Μπέγκας διευκρίνισε ότι στις δηλώσεις του δεν έκανε ποτέ αναφορά σε συγγενικά πρόσωπα «αποσχισθέντων» δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος απαντώντας στην ένταση που προκλήθηκε από την αντιπολίτευση σημείωσε ότι έπρεπε να είχαν αντιδράσει όταν ο επικεφαλής της παράταξής τους κατήγγειλε από τηλεοράσεως προσλήψεις και συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να ασκείται πολιτική με ύβρεις, συκοφαντίες και ψέματα.

Απάντηση για το ίδιο θέμα έδωσε και ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς. «Μετά τα όσα ειπώθηκαν το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Από το 1989 που είμαι στα κοινά ουδέποτε διόρισα στο Δήμο ή το δημόσιο πρόσωπο της οικογένειάς μου. Άνθρακας ο θησαυρός», ανέφερε ο κ. Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ